Συνταγές για Διαβητικούς

Μπισκότα λεμονιού για Διαβητικούς
1 φλιτζάνι αλεύρι ολικής άλεσης 1/2 φλ. φρέσκο βούτυρο με χαμηλά λιπαρά
1 φλ. κορν φλάουρ 1/2 γλ. φρουκτόζη
1 κ. γ. μπείκιν πάουντερ 2 κρόκους αυγό
ξύσμα απο 1 λεμόνι
Χτυπάμε το βούτυρο με την φρουκτόζη για 5'. Ρίχνουμε ένα- ένα τους κρόκους συνεχίζοντας το χτύπημα στο mixer. Έπειτα ρίχνουμε όλα τα στερεά υλικά, κάνουμε μια ζύμη μαλακή και πλάθουμε τα μπισκότα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς κελσίου για 20 λεπτά.